Univé Maastrichts Mooiste zondag 16 juni 2019

Inschrijven

Nieuws


16 mei 2019

Parcoursverkenning Halve Marathon

Op donderdag 23 mei a.s. organiseren Univé Maastrichts Mooiste, Rabobank en JustGoo Running een parcoursverkenning voor de Halve Marathon. Als voorbereiding is er voor de deelnemers, maar ook voor andere belangstellende, de mogelijkheid om op donderdag 23 mei om 18:30 uur het parcours te verkennen.

Lees Meer
15 mei 2019

Adelante Kinderloop tijdens Maastrichts Mooiste

Jesse nam vorig jaar voor de eerste keer deel aan de Kinderloop. Jesse zit op Adelante en is een echte sportfanaat. Jesse en zijn klasgenootjes halen het beste uit zichzelf en starten op zondag 16 juni om 10:00 uur aan de Adelante Kinderloop. 

Lees Meer
3 mei 2019

Loods5 een van de City Centre Trail locaties!

Loods 5 Maastricht is een van de City Centre Trail locaties in 2019. Loods 5 is geopend sinds 8 maart en oud en nieuw staan zij-aan-zij in deze voormalige fabriekspanden. In de lichtstraat van het pand heb je even het gevoel dat je buiten bent, je staat precies op de scheiding tussen oud & nieuw, met aan de ene kant de monumentale Sphinxfabriek en aan de andere kant stoer nieuw beton.

Lees Meer

OFFICIAL AFTERMOVIE

UNIVÉ MAASTRICHTS MOOISTE 2018


Univé

Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Daarom is Univé als Supporter van Sport jaarlijks partner van meer dan 300 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en –initiatieven.

Bereikbaarheid


AUTO,FIETS, OPENBAAR VERVOER OF TE VOET

Ons advies, kom - als dat enigszins mogelijk is - per fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat zondag 16 juni vanaf 12:00 de winkels in Maastricht geopend zijn. In en rondom het centrum van Maastricht geldt betaald parkeren.

  • Kom je met de trein? Vanaf het Centraal Station Maastricht is het ongeveer 10-15 minuten wandelen naar de Markt in Maastricht. 
  • Reis je per bus? Vanaf Station Maastricht kun je verschillende buslijnen nemen richting de Markt. Je kunt het beste uitstappen bij de bushalte Mosae Forum. Meer informatie? Kijk op de website van Arriva.

Sponsoren

test