Univé Maastrichts Mooiste zondag 16 juni 2019

Inschrijven

Aftermovie


Nieuws


20 maart 2019

Univé Maastrichts Mooiste en Groene Loper slaan handen ineen

De hardloopevenementen Univé Maastrichts Mooiste en Enexis Huis Groene Loper Run slaan de handen ineen en kondigen een ‘Dubbel Maastricht’ aan. Met dit pakket kunnen deelnemers zich in één keer tegen gereduceerd tarief inschrijven voor de 5 KM, 10 KM of Halve Marathon van beide evenementen.

Lees Meer
13 maart 2019

Welkom op onze nieuwe website!

Het evenement groeit. De website groeit met ons mee, dat is vanzelfsprekend. Naast dat we er best een beetje trots op zijn, willen we namelijk ook laten weten dat onze online bezoekers nu vloeiend door de website heen worden geleid.

Lees Meer
6 februari 2019

Start Running 5 Kilometer!

Schrijf je in voor de Start Running cursus in 2019! Wil jij graag deelnemen aan de 5 kilometer, maar twijfel je of je getraind genoeg bent? Wij geven je een flinke korting op een trainingsprogramma van 28 trainingen. Nu van €76,00 voor maar €54,95!

Lees Meer

Bereikbaarheid


AUTO,FIETS, OPENBAAR VERVOER OF TE VOET

Ons advies, kom - als dat enigszins mogelijk is - per fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Houd er rekening mee dat zondag 16 juni vanaf 12:00 de winkels in Maastricht geopend zijn. In en rondom het centrum van Maastricht geldt betaald parkeren.

Univé

Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Daarom is Univé als Supporter van Sport jaarlijks partner van meer dan 300 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en –initiatieven.

Sponsoren