City Centre Trail

Inschrijven

City Centre Trail


Verken Maastricht op een unieke manier. Je hebt de keuze uit drie verschillende afstanden, namelijk 11 KM, 9,5 KM of 7 KM. Zorg dat je erbij bent tijdens dit razend populaire concept waarbij je Maastricht op een sportieve en unieke manier ontdekt. Dit jaar openen nieuwe en historische gebouwen, een bioscoop, boot, basisschool en nog veel meer andere locaties hun deuren speciaal voor jullie! Deze hardlooptocht zonder wedstrijdelement brengt deelnemers naar mooie en verborgen gebouwen in het centrum van Maastricht.

Dit jaar is niks te gek bij de City Centre Trail, er wachten jou nog héél veel verrassingen onderweg. Benieuwd naar de locaties? Klik hier


AFTERMOVIE CITY CENTRE TRAIL 2019


Meedoen

Bij de vierde editie van de City Centre Trail zullen er opnieuw maar een beperkt aantal deelnameplekken zijn. Daarom is het aan te raden zo snel mogelijk in te schrijven. Behalve deelname aan de 4e editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail, krijgt iedere deelnemer bij het ophalen van zijn startnummer ook een uniek loopshirt cadeau!

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan vooraf online. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken zijn uitverkocht.

Inschrijven

Programma

WAVES

Om de drukte op het parcours te beperken, zal er gestart worden in diverse waves. In welke wave de deelnemer ingedeeld wordt, wordt bepaald door de organisatie. De eerste wave zal starten rond de klok van 19:00 uur bij de start aan de Sphinx parking nabij de Boschstraat. Het finishplein zal rond 22:00 uur sluiten.

PROGRAMMA

Op vrijdag 10 mei van 15:30 tot 19:30 uur kun je jouw buiknummer & loopshirt ophalen bij Pathé Maastricht.

19:00 uur Start wave #1 
22:00 uur Sluiting finish City Centre Trail

Praktisch

START & FINISH

De start en finish locatie zal bij de Sphinx parking nabij de Boschstraat zijn. Ook wordt er opnieuw een gezellig finishplein ingericht met muziek, foodtrucks en lekkere drankjes! 
Na afloop kun je dus samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen.

FANTASTISCH FINISHPLEIN 

Een finishplein zoals je van ons gewend bent alleen dan dit jaar nóg spectaculairder. Opnieuw richten wij een gezellig finishplein in met muziek, foodtrucks en lekkere drankjes! Na afloop kun je dus samen gezellig wat eten, drinken en je ervaringen delen!

Locaties

De unieke route van 11 KM, 9,5 KM of 7 KM leidt langs onontdekte plekjes, steegjes en bijzondere gebouwen zoals bioscopen, een basisschool, kantoorpanden en andere te gekke locaties die je niet wilt missen!

Ben je benieuwd welke locaties onderdeel zijn van de route, klik dan hier

You run this city?

Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers aan de City Centre Trail een mooi hardlooopshirt. Op deze manier zijn al onze lopers herkenbaar voor het publiek en bovendien voel je je natuurlijk meer onderdeel van de City Centre Trail als je allemaal hetzelfde shirt draagt.

Medaille

Ook dit jaar ontvangen alle deelnemers aan de City Centre Trail na het passeren van de finishstreep een super gave medaille als herinnering aan het evenement. Deze wil jij toch ook hebben?

Het gaat om de ervaring!


DOE MEE EN BELEEF EEN UNIEKE LENTEAVOND

Beleef een unieke route langs en door de mooiste plekken van Bourgondisch Maastricht. Onontdekte plekjes, steegjes en bijzondere gebouwen zoals bioscopen,een basisschool, kantoorpanden en andere te gekke locaties die je niet wilt missen.

De Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail heeft geen tijdregistratie en is dus zonder wedstrijdelement. Op deze manier kun je optimaal genieten van al het moois dat Maastricht te bieden heeft.

Naast een geweldige beleving, krijg je bij deelname:

  • Een startnummer voor de 4e editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail;
  • Een exclusief loopshirt;
  • Een medaille als herinnering aan de 4e editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail en bewijs van jouw deelname.