City Centre Trail

Summer Evening in the City

Inschrijven!

Helemaal nieuw binnen het Univé Maastrichts Mooiste weekend is de City Centre Trail op vrijdagavond. Rennen door de bioscoop, een museum, een fabriek, boot of kazerne.

Het kan allemaal bij de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail. Het evenement waar cultuur en sportiviteit de handen in elkaar slaan.

Meedoen

Bij deze eerste editie zullen er maar een beperkt aantal deelnameplekken zijn. Daarom is het aan te raden zo snel mogelijk in te schrijven. Behalve deelname aan de 1ste editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail, krijgt iedere deelnemer bij het ophalen van zijn startnummer ook een uniek loopshirt cadeau!

Nog meer beleving

Wanneer je gelijktijdig inschrijft voor de City Centre Trail en een afstand van het Univé Maastrichts Mooiste hardlooponderdeel op zondag, krijg je € 4,- korting!

Inschrijven

Inschrijven kan vooraf online. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken zijn uitverkocht.

Inschrijven City Centre Trail

Programma

Waves

Om de drukte op het parcours te beperken, zal er gestart worden in diverse waves. In welke wave de deelnemer ingedeeld wordt, wordt bepaald door de organisatie. De eerste wave zal starten rond 18:00 bij de start aan de Sphinx parking nabij de Boschstraat. De finish zal rond 23:00 sluiten.

Programma

Van 15:00 tot 19:00 uur kun je jouw buiknummer & loopshirt ophalen bij Pathé Maastricht.

 • 18:00 uur Start wave #1
 • 23:00 uur Sluiting finish City Centre Trail

Praktisch

Start & finish

De start en finish locatie zal bij de Sphinx parking nabij de Boschstraat zijn.

Ophalen startnummer

Pathé Maastricht, Sphinxcour 1

Het ophalen van het startnummer is voor de deelnemers van de City Centre Trail mogelijk op vrijdag 9 juni tussen 15:00 en 19:00 bij Pathé Maastricht. Hier kan tevens het loopshirt dat elke deelnemer krijgt bij zijn inschrijving worden opgehaald.

Kleed- & Wasgelegenheid

Voor een omkleed- en wasgelegenheid is gezorgd. Voor € 1,- kun je op vertoon van jouw startnummer en medaille douchen bij Fit For Free Maastricht aan de Franciscus Romanusweg 30 in Maastricht (op slechts 750 meter van de start en finish)

Download

Klik hier om alle praktische informatie eenvoudig als PDF te dowloaden.

Parcours

Hardlopen op een unieke manier

Het officiële parcours voor de editie van 2017 is nog niet volledig bekend gemaakt. Wanneer dit bekend wordt, kun je dit hieronder bekijken! Wel kunnen we al melden dat de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail een heuse verkenningstocht is langs en door de mooiste plekken in Bourgondisch Maastricht. De unieke route leidt langs onontdekte plekjes, steegjes en bijzondere gebouwen zoals bioscopen, een museum, het stadspark en andere te gekke locaties die je niet wilt missen!

Start-en-finish Q1 Q3 Tapijn Tapijn Q4 Brandweer Q6 Stiphout Stiphout Q7 Bonnefantenmuseum Q8 Q9 Bonnefantenmuseum Start-en-finish
Start en finish Nieuwsgierig vraagteken 1 Nieuwsgierig vraagteken 2 Nieuwsgierig vraagteken 3 Lopen door militaire kazerne Nieuwsgierig vraagteken 4 Brandweer Nieuwsgierig vraagteken 6 Stiphout Nieuwsgierig vraagteken 7 Bonnefantenmuseum Nieuwsgierig vraagteken 8 Nieuwsgierig vraagteken 9 Finish terug Kazerne gebouw M

Het gaat om de ervaring!

Doe mee en beleef een unieke zomeravond

Beleef een unieke route langs en door de mooiste plekken van Bourgondisch Maastricht. Onontdekte plekjes, steegjes en bijzondere gebouwen zoals bioscopen, een museum, het stadspark en andere te gekke locaties die je niet wilt missen.

De Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail heeft geen tijdregistratie en is dus zonder wedstrijdelement. Op deze manier kun je optimaal genieten van al het moois dat Maastricht te bieden heeft.

Naast een geweldige beleving, krijg je bij deelname:

 • Een startnummer voor de 1ste editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail
 • Een exclusief loopshirt
 • Een medaille als herinnering aan de 1ste editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail en bewijs van jouw deelname
 • Korting als je je ook inschrijft voor Dé Hardloopklassieker op zondag

Schrijf je nu in!

En loop ook mee!

Het aantal inschrijfplekken voor de eerste editie is beperkt, twijfel dus niet te lang en schrijf je zo snel mogelijk in.

Wanneer je gelijktijdig inschrijft voor de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail en een afstand van het Univé Maastrichts Mooiste hardlooponderdeel op zondag, krijg je € 4,- korting!

Inschrijven City Centre Trail
 • Univé Maastrichts Mooiste - Lets Move BV
 • Tromputte 8, 6269 BC Margraten
 • The Netherlands
 • info@maastrichtsmooiste.nl
 • +31 (0)43 203 0 016