City Centre Trail

NIEUWE DATUM BEKEND: 10 MEI 2019

Inschrijven

De City Centre Trail keert na een succesvolle tweede editie terug op 10 mei 2019.

Een nieuwe loopbelevenis binnen het Univé Maastrichts Mooiste weekend is de City Centre Trail op vrijdagavond 10 mei 2019. Ook dit jaar heb je de keuze uit drie verschillende afstanden, namelijk 11 KM, 9 KM of 6,5 KM. Rennen door de bioscoop, een museum, een fabriek, boot of kazerne. Deze hardlooptocht zonder wedstrijdelement brengt deelnemers naar mooie en verborgen gebouwen in het centrum van Maastricht.

Het kan allemaal bij de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail. Het evenement waar cultuur en sportiviteit de handen in elkaar slaan.

Meedoen

Bij de derde editie van de City Centre Trail zullen er opnieuw maar een beperkt aantal deelnameplekken zijn. Daarom is het aan te raden zo snel mogelijk in te schrijven. Behalve deelname aan de 3e editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail, krijgt iedere deelnemer bij het ophalen van zijn startnummer ook een uniek loopshirt cadeau!

Nog meer beleving

Wanneer je gelijktijdig inschrijft voor de City Centre Trail en een afstand van het Univé Maastrichts Mooiste hardlooponderdeel op zondag, krijg je € 4,- korting!

Inschrijven

Inschrijven kan vooraf online. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken zijn uitverkocht.

Inschrijven City Centre Trail

Programma

Waves

Om de drukte op het parcours te beperken, zal er gestart worden in diverse waves. In welke wave de deelnemer ingedeeld wordt, wordt bepaald door de organisatie. De eerste wave zal starten rond 19:00 bij de start aan de Sphinx parking nabij de Boschstraat. De finish zal rond 22:00 sluiten.

Programma

Van 15:30 tot 20:00 uur kun je jouw buiknummer & loopshirt ophalen bij Pathé Maastricht.

19:00 uur Start wave #1
22:00 uur Sluiting finish City Centre Trail

Praktisch

Start & finish

De start en finish locatie zal bij de Sphinx parking nabij de Boschstraat zijn.

Ophalen startnummer

Pathé Maastricht, Sphinxcour 1

Het ophalen van het startnummer is voor de deelnemers van de City Centre Trail mogelijk op vrijdag 10 mei tussen 15:30 en 20:00 bij Pathé Maastricht. Hier kan tevens het loopshirt dat elke deelnemer krijgt bij zijn inschrijving worden opgehaald.

Download

Download praktische informatie

Parcours

Hardlopen op een unieke manier

De derde editie van Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail is een heuse verkenningstocht langs en door de mooiste plekken in Bourgondisch Maastricht. De unieke route leidt langs onontdekte plekjes, steegjes en bijzondere gebouwen zoals bioscopen, een museum, het stadspark en andere te gekke locaties die je niet wilt missen!

Start-en-finish Q1 Q2 Cellebroederskapel Tapijn Tapijn Bisschopsmolen Brandweer Dinghuis Stiphout Stiphout Q7 Bonnefantenmuseum Q8 Lumière Bonnefantenmuseum Start-en-finish
Start en finish Nieuwsgierig vraagteken 1 Cellebroederskapel Lopen door militaire kazerne Brandweer Dinghuis Stiphout Nieuwsgierig vraagteken 7 Bonnefantenmuseum Nieuwsgierig vraagteken 8 Lumière Finish terug Kazerne gebouw M

Het gaat om de ervaring!

Doe mee en beleef een unieke zomeravond

Beleef een unieke route langs en door de mooiste plekken van Bourgondisch Maastricht. Onontdekte plekjes, steegjes en bijzondere gebouwen zoals bioscopen, een museum, het stadspark en andere te gekke locaties die je niet wilt missen.

De Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail heeft geen tijdregistratie en is dus zonder wedstrijdelement. Op deze manier kun je optimaal genieten van al het moois dat Maastricht te bieden heeft.

Naast een geweldige beleving, krijg je bij deelname:

  • Een startnummer voor de 3e editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail
  • Een exclusief loopshirt
  • Een medaille als herinnering aan de 3e editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail en bewijs van jouw deelname
  • Korting als je je ook inschrijft voor Dé Hardloopklassieker op zondag 16 juni 2019

Schrijf je nu in!

En loop ook mee!

Het aantal inschrijfplekken voor de eerste editie is beperkt, twijfel dus niet te lang en schrijf je zo snel mogelijk in.

Wanneer je gelijktijdig inschrijft voor de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail en een afstand van het Univé Maastrichts Mooiste hardlooponderdeel op zondag, krijg je € 4,- korting!

Inschrijven City Centre Trail