10 Engelse Mijlen

De 10 Engelse Mijl (16,1 km) van Maastrichts Mooiste loop je door het sfeervolle centrum van Maastricht en het omliggende natuurgebied. Het uitdagende parcours is glooiend en afwisselend.

10 km

De route van de 10 km brengt je dwars door het historische centrum en het prachtige buitengebied van Maastricht. 

5 km

De historische binnenstad van Maastricht en al haar kleine straatjes zijn het terrein van de 5 km. Deze afstand is geschikt voor de beginnende loper en alle lopers die van korte afstanden houden.

Kids Run 1 EM

De Kids Run 1 EM is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1 Engelse Mijl (1.609 m) staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om iedereen naar de eindstreep te juichen!

Mini Run 300 m

Speciaal voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) organiseren we de Mini Run met een afstand van 300 m. Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers. 

Business Runs

Business Teams kunnen deelnemen aan de afstanden 10 EM, 10 km en 5 km. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf leden. Ieder lid loopt de gehele afstand. De drie snelste finishtijden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geld als eindtijd van het team. 

Kom jij helpen?

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Maastrichts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens Maastrichts Mooiste. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. De dag staat of valt met de hulp van onze vrijwilligers!

Lees meer
Vrijwilligers

Bekijk hier de uitslagen!

Bekijken wat jouw officiële uitslag is? Check dan de pagina via de onderstaande link.

Lees meer