Bewonersinformatie Maastrichts Mooiste

Op zondag 9 juni vindt de 19e editie van Maastrichts Mooiste plaats. Tijdens dit hardloopevenement komen er ongeveer 5.000 lopers in beweging in Maastricht. De dag begint met het hoofdonderdeel, de 10 Engelse Mijl, om 08.45 uur. De MVV Mini Run 300 meter start om 09.00 uur op het Vrijthof en de MVV Kids Run 1 EM om 09.15 uur. Het startschot voor de 5 kilometer wordt om 11.50 uur gegeven. De laatste lopers zullen rond 12.30 uur over de finish op de Markt binnenkomen. Bekijk op deze pagina hoe jouw wijk en het centrum bereikbaar is op de dag van Maastrichts Mooiste.

Voor alle informatie over afgesloten wegen, gebieden en meer, bekijk deze Google Maps-kaart.

Bereikbaarheid

De start van alle afstanden, behalve de Mini Run (300 meter) is op de Van Hasseltkade en de finish is op de Markt, beiden in het centrum van Maastricht. De start van de Mini Run bevindt zich op het Vrijthof. 

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen of de fiets te gebruiken. Houd er rekening mee dat zondag 9 juni vanaf 12:00 uur de winkels in Maastricht geopend zijn.

Vragen

Heb je een vraag over de bereikbaarheid gedurende Maastrichts Mooiste en staat het antwoord niet op deze pagina? Stuur dan een mail naar info@maastrichtsmooiste.nl.