Ren tegen kanker en voor het leven

Geef jouw Run extra betekenis. Ren mee tegen kanker en voor het leven. Haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek van KWF. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 17 mei? Dan koopt KWF je startbewijs en krijg je het unieke Ren tegen kanker- shirt gratis thuis. 

Maak een actie pagina aan en ga direct aan de slag. Geld ophalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies voor de optie ‘gratis startbewijs via KWF en ga aan de slag met je actiepagina. Haal je het bedrag niet op tijd op, dan kan je alsnog zelf een startbewijs kopen. Je bent er hoe dan ook bij.

Gratis startbewijs via KWF
Maak je actiepagina aan en ga aan de slag om geld op te halen. Haal je meer dan 500 euro op vóór 17 mei? Dan ontvang je een gratis startbewijs en een uniek Ren tegen kanker-shirt.

Ik schrijf me in via KWF

Maak een actiepagina

Koop je liever nu alvast je startbewijs en ga je alleen voor het gratis shirt en een actiepagina, dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de optie ‘ik koop zelf een startbewijs’ en ga aan de slag met je actiepagina.

Koop zelf je startbewijs

  • Koop je startbewijs via Maastricht Mooiste
  • Maak je actiepagina aan
  • Ga aan de slag om geld op te halen
  • Gratis Ren tegen kanker- shirt als je 500 euro ophaalt

Ik maak een actiepagina

Bedrijven

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de Maastricht Mooiste en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina.

Meer informatie

Onderzoek

Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie. 

Start je actie

Deel je actie

Vier je impact