Vrijwilligers


Individuele vrijwilliger

Je kunt jezelf binnenkort aanmelden voor 2020. Behalve naar je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaak jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Vrijwilligerstaken

Groepen vrijwilligers

Tijdens Maastrichts Mooiste krijgen we naast de ondersteuning van honderden individuele vrijwilligers ook hulp van verenigingen, scoutingverenigingen etc. Draag met je team- of clubgenoten, vereniging of scoutinggroep bij aan een succesvol evenement. Komen jullie helpen?

Lees meer

Contact

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres contact@maastrichtsmooiste.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.


Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Mogelijke bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, docx, xlsx, pdf


Maastrichts Mooiste gaat niet door en wordt verplaatst naar zondag 13 juni 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om Maastrichts Mooiste te verplaatsen naar 2021.

Lees meer