Individuele vrijwilligerstaken

Bekijk hieronder welke vrijwilligerstaak het best bij jou past.

Medewerker verzorgingspost

Goede verzorging van de lopers is zeer belangrijk. Op verschillende punten langs het parcours staan verzorgingsposten. Bij deze posten worden de lopers voorzien van water en/of sportdrank. Samen met een team van andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en uitgeven van de dranken. Na afloop van het loopevenement wordt de verzorgingspost weer opgeruimd.

Medewerker start/finish

Als medewerker bij de start en/of finish kun je ingezet worden om alle deelnemers naar de juiste startvakken te begeleiden. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet aan de finish om ervoor te zorgen dat de finishlijn niet geblokkeerd wordt. Ook het uitdelen van medailles, water, sportdrank of fruit kan behoren tot je taak.

Medewerker verkeer

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Op de aangegeven tijden moet het parcours volledig vrij zijn van verkeer en dienen de deelnemers veilig het parcours te kunnen afleggen. Een serieuze en verantwoordelijke taak. Deze functie vereist dan ook een korte (online) cursus voorafgaand aan het evenement. Dit wordt door onze organisatie geregeld. Als verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn.