Inschrijven


10 Engelse Mijl

De 10 Engelse Mijl (16,1 km) van Maastrichts Mooiste loopt door het sfeervolle centrum van Maastricht en het omliggende natuurgebied. Het uitdagende parcours is glooiend en afwisselend. Zowel de start als de finish is op de drukke Markt.

10 km

De route van de 10 km brengt je dwars door het historische centrum en het prachtige buitengebied van Maastricht. Het parcours is extra uitdagend door de Sint Pietersberg. De start vindt plaats op de Markt, naast het historische stadhuis in Maastricht.

5 km

De historische binnenstad van Maastricht en al haar kleine straatjes zijn het terrein van de 5 km. Deze afstand is geschikt voor de beginnende loper en alle lopers die van korte afstanden houden. De start is net als de 10 EM en de 10 km op de Markt.


Kids Run 1 EM

De Kids Run 1 EM is bedoeld om de jeugd (4 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 1 Engelse Mijl (1.609 m) staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om iedereen naar de eindstreep te juichen!

Mini Run 300 m

Speciaal voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) organiseren we de Mini Run met een afstand van 300 m. Een mooie manier om op jonge leeftijd kennis te maken met Maastrichts Mooiste. Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers. 

Business Runs

Business Teams kunnen deelnemen aan de afstanden 10 EM, 10 km en 5 km. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf leden. Ieder lid loopt de gehele afstand. De drie snelste finishtijden worden bij elkaar opgeteld en die tijd geld als eindtijd van het team. 

Maastrichts Mooiste gaat niet door en wordt verplaatst naar zondag 13 juni 2021

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten om Maastrichts Mooiste te verplaatsen naar 2021.

Lees meer