Nieuws

20 maart 2019

Univé Maastrichts Mooiste en Groene Loper slaan handen ineen

De hardloopevenementen Univé Maastrichts Mooiste en Enexis Huis Groene Loper Run slaan de handen ineen en kondigen een ‘Dubbel Maastricht’ aan. Met dit pakket kunnen deelnemers zich in één keer tegen gereduceerd tarief inschrijven voor de 5 KM, 10 KM of Halve Marathon van beide evenementen.

Lees meer
13 maart 2019

Welkom op onze nieuwe website!

Het evenement groeit. De website groeit met ons mee, dat is vanzelfsprekend. Naast dat we er best een beetje trots op zijn, willen we namelijk ook laten weten dat onze online bezoekers nu vloeiend door de website heen worden geleid.

Lees meer
6 februari 2019

Start Running 5 Kilometer!

Schrijf je in voor de Start Running cursus in 2019! Wil jij graag deelnemen aan de 5 kilometer, maar twijfel je of je getraind genoeg bent? Wij geven je een flinke korting op een trainingsprogramma van 28 trainingen. Nu van €76,00 voor maar €54,95!

Lees meer
6 februari 2019

Univé Maastrichts Mooiste krijgt Halve Marathon

De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste heeft besloten komend jaar een halve marathon toe te voegen aan het programma. Een snel parcours door o.a. de binnenstad van Maastricht, natuurgebied Kasteel Geusselt, de Groene Loper, Scharn en Heugem. 

Lees meer