Parcourskaarten 10 EM, 10 km en 5 km bekend

14-2-2020

De parcourskaarten van de 10 EM, 10 km en 5 km zijn bekend!

De 10 EM is een prachtige loop door het sfeervolle centrum en mooie natuurgebied van Maastricht. Onderweg kom je onder andere de Sint Pietersberg tegen en het Vrijthof. De start is op de Hoenderstraat en bij de finish loop je zo de gezellige Markt op.

Lees meer

Voorbereid aan de start met JustGoo

6-2-2020
StartRunning cursus

Wil je graag deelnemen aan Maastrichts Mooiste, maar heb je hulp nodig met je voorbereiding? Misschien is het StartRunning programma van JustGoo iets voor jou! Een 8 weken durende cursus onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers in Maastricht, Sittard en Valkenburg.

Lees meer

Inschrijving 17e Maastrichts Mooiste is geopend!

4-12-2019

De inschrijving voor de 17e editie van Maastrichts Mooiste is geopend. Deze gezellige hardloopklassieker vindt plaats op zondag 14 juni 2020. De afstand van 10 Engelse Mijl (16,1 km) zal terugkeren als hoofdonderdeel van de dag. Er is voor ieder wat wils, met het programma dat verder bestaat uit lopen over 5 km en 10 km, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300m.

Lees meer

Nieuwe organisator voor Maastrichts Mooiste

4-11-2019

De organisatie van Maastrichts Mooiste is vanaf editie 2020 in handen van Golazo Sports Nederland. Golazo Sports Nederland staat garant voor sterke, professionele en innovatieve sportevenementen en heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij grote sportbelevenissen zoals onder andere de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, 4 Mijl van Groningen, Marathon Eindhoven, Classico Boretti en de KLM Urban Trail Series. In de provincie Limburg organiseert Golazo sinds een aantal jaren al de fietsklassieker van het voorjaar, de KlimClassic en de KLM Urban Trail Maastricht.

Lees meer

Bekijk jezelf in 'Aktie'foto

17-6-2019

Aktiefoto was aanwezig om jullie sportieve prestaties vast te leggen. Alle deelnemers zijn voor de finish op de Markt gefotografeerd. Je kunt de foto's bekijken en/of bestellen als digitaal bestand of als afdruk. Ook kun je een fotocertificaat van jezelf bestellen met hierin je naam, afstand en gelopen netto tijd vermeld. Kijk dus snel op www.aktiefoto.nl en zie jezelf in aktie!.

Lees meer

Uitslagen 2019

16-6-2019

De hardlopers zijn binnen en hebben prachtige tijden neergezet. Bekijk alle uitslagen hier!

Lees meer

Ricardo Floris wint Maastrichts Mooiste

16-6-2019

Ricardo Floris heeft de Halve Marathon van Maastrichts Mooiste 2019 gewonnen! Met een persoonlijk record (01:09:10) rende hij in zijn thuisstad naar de overwinning. Daarmee bleef hij Guy Maas (+4:57) en Didier Frambach (+5.35) ruim voor. 

Lees meer