Kom jij graag goed voorbereid aan de start of wordt dit misschien jouw eerste wedstrijd en ben je nog een beetje nerveus of het wel gaat lukken om de wedstrijd uit te lopen? Speciaal voor jou organiseert JustGoo namens de organisatie van Maastrichts Mooiste de parcoursverkenning. Alle afstanden worden nagenoeg geheel hardlopend afgelegd, maar in een rustig tempo. In ieder geval geldt: samen uit, samen thuis!

Na een korte tekst en uitleg met een warming-up worden de deelnemers gesplitst per afstand. De groepen worden op elke afstand begeleid door minimaal twee JustGoo-trainers. Let op: het wordt geen wedstrijd, we verkennen het hele parcours en maken onderweg wat stops om aanwijzingen te geven over waterpunten en mogelijke obstakels of gevaarlijke punten. Na de parcoursverkenning wordt er ook van een cooling-down voorzien.

In verband met gratis parkeren begint de parcoursverkenning op een andere plek dan de start/finish locatie. Het gehele parcours wordt verkend, dus uiteindelijk zal je ook langs de start- en finish locatie lopen. Na afloop van deze verkenningsloop biedt StayOkay de mogelijkheid van een gezellige nazit (op eigen rekening). 

Meedoen aan deze verkenning is dé ideale manier om op 11 juni 2023 goed voorbereid aan de start te staan.
Maastrichts Mooiste en JustGoo wensen je alvast een fijne run toe!

Inschrijven voor de parcoursverkenning is verplicht. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@justgoo.nl met daarin jouw naam, telefoonnummer, leeftijd en gewenste afstand (10 Engelse Mijl, 10 km of 5 km). Wij vragen je dringend om tijdig op de locatie aanwezig te zijn en rekening te houden met het verkeer en (betaald) parkeren! Alleen na inschrijving en ontvangst van een bevestigingsmail mag je deelnemen. 

Tijdens Maastrichts Mooiste
Een aanzienlijk aantal (beginnende) hardlopers van JustGoo zal in groepsverband deelnemen aan de 5 km. Deze groep zal gedurende die hele afstand begeleid worden door meerdere trainers van JustGoo. Zowel voor als tijdens de run zullen de trainers hun ruime ervaring en kennis delen met jou waardoor je meteen zult ervaren dat de tips en aanwijzingen van ervaren hardlooptrainers bijdragen aan nóg meer loopplezier. 

Voor meer informatie kun je kijken op de website van JustGoo