Bedankt!

Met de MyTrace app is het net alsof je de 5 km, 10 km of 10 Engelse Mijl echt in Maastricht loopt met o.a.:

  • Het aftelmoment en het startschot;
  • Updates over jouw tussentijden;
  • Weetjes over highlights langs de route;
  • Muziekpunten, het uitzinnige publiek en omgevingsgeluiden.

Uiteindelijk neem je na de finish jouw digitale medaille in ontvangst en zie je in het leaderboard wat jouw tijd is ten opzichte van familie, vrienden of collega's. Vooraf kun je zelfs de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Een echte evenementbeleving dus! 

Aan de eerste edities van NN Running Day op zondag 11 oktober, zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober deden maar liefst ruim 20.000 deelnemers mee. Aanmelden is momenteel niet mogelijk.

 


Hoe werkt het?

Download de MyTrace app

Download de MyTrace app (App Store of Google Play Store) en volg de stappen tot jouw MyTrace ID zichtbaar wordt. 

Meld je aan

Meld aan voor Maastrichts Mooiste en kies de afstand die je wilt lopen.

Verkrijg toegang tot de MyTrace app

Klik op de link in de e-mail en vul jouw MyTrace ID in.

Kies je startwave

Kies jouw gewenste startwave. Het aftellen kan beginnen!

Bepaal je route

Stippel de meest ideale route vanaf jouw voordeur uit met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Train

Zorg dat je in beweging blijft.

Start de MyTrace app

Sta op tijd klaar met de app op je telefoon en je oortje/koptelefoon, check 5 minuten van te voren in, en wacht op het startschot.

Succes

Geniet en ervaar de beleving en sfeer van Maastrichts Mooiste.

10 Mijl

Ervaar de 10 Engelse Mijl (16,1 km) van Maastrichts Mooiste en beleef het parcours dat door het sfeervolle centrum van Maastricht loopt.

10 KM

Of je nu voor de eerste keer een 10 km wil lopen of je persoonlijke record wilt aanscherpen; het kan zondag 11 oktober tijdens de 10 km van Maastrichts Mooiste!

5 KM

Een parcours van 5 km door de kleine straatjes van Maastricht. Deze afstand is geschikt voor de beginnende loper en alle lopers die van korte afstanden houden.

Nationale-Nederlanden Hardloopplanner

Met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner kun je jouw eigen, ideale route uitstippelen voor NN Running Day. Met start en finish bij jouw voordeur. 

Zo weet je vooraf precies hoe je in je eigen omgeving jouw favoriete afstand kunt lopen. Je kunt de route downloaden als afbeelding en delen via social media met jouw supporters. 

Plan jouw route!

FAQ's

Wat is NN Running Day?

Doordat veel hardloopevenementen niet door gaan missen we de beleving en sfeer. Maar daar gaan wij wat aan doen! Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland. Zo hoor je het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek. Ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden en gemiddelde snelheid. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Hoe kan ik mezelf aanmelden?

Download de MyTrace-app (App Store of Google Play Store) en volg de stappen zodat jouw persoonlijke MyTrace ID zichtbaar wordt. 

Meld je vervolgens via deze website aan voor een evenement en afstand naar keuze. Je ontvangt een e-mail met daarin een link naar een pagina om jouw MyTrace ID in te vullen. Heb je dit gedaan? Jouw aanmelding is voltooid.

Je kunt nu jouw gewenste startmoment kiezen in de app. Het aftellen is begonnen! Plan ondertussen je ideale route met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner. Sta op tijd klaar met de app op je telefoon, je oortjes in en wacht op het startschot. Veel plezier!

Welke evenementen zijn onderdeel van NN Running Day?

Je kunt je aanmelden voor verschillende afstanden van de NN Marathon Rotterdam, Marathon Eindhoven powered by ASML, Singelloop Utrecht, Almere City Run, Maastrichts Mooiste, Menzis 4 Mijl van Groningen en Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra. Er is een afstand voor iedereen. Dit betekent dat zowel hardlopers die gaan voor de marathonafstand als voor een route van 5 km mee kunnen doen.

Zijn er verschillende startwaves?
Elke afstand heeft meerdere startwaves. Je kunt in de app jouw gewenste startwave kiezen zodra je bent aangemeld. Heb je jouw startwave gemist, kun je alsnog voor een latere wave kiezen (mits die er is). Indien je toch later van start gaat in de door jouw gekozen wave, dien je er rekening mee te houden dat de timer al loopt.
Hoe bepaal ik mijn route voor NN Running Day?

Uniek aan NN Running Day is de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner, een online tool waarmee je vanaf je voordeur de meest ideale hardlooproute kunt uitstippelen. Klik hier om jouw route te plannen met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd tijdens NN Running Day?

Hardlopen en deelnemen aan NN Running Day doe je alleen. Daarnaast dien je je te houden aan de geldende voorzorgsmaatregelen en regelgeving, zoals het houden van afstand en het naleven van verkeersregels. NN Running Day is er voor iedereen en wij doen een beroep op ieders persoonlijke verantwoordelijkheid om er met elkaar, op afstand, in heel Nederland een veilig en sportieve belevenis van te maken.

Wie kan zich aanmelden voor NN Running Day?

Iedereen vanaf 12 jaar kan zich gratis aanmelden voor NN Running Day.

Kan ik mezelf voor meerdere afstanden aanmelden?

Je kunt je voor meerdere afstanden aanmelden. Je ontvangt per afstand een link om deze afstand in de app te activeren. Let er op dat je in de app voor elke afstand een ander startmoment kiest.

Kan ik ook iemand anders aanmelden?

Ja, in de shop kun je meerdere afstanden tegelijk bestellen, dus voor meerdere personen tegelijkertijd de bestelling plaatsen. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van jouw bestelling. 

Vervolgens ontvang je per evenement een aparte e-mail met één of meerdere links (afhankelijk van het aantal dat je besteld hebt). Alle lopers die mee willen doen dienen de MyTrace-app te downloaden en de stappen te doorlopen tot hun persoonlijke MyTrace ID zichtbaar is. 

Vervolgens dient er per link de persoonlijke MyTrace ID ingevuld te worden waarna deze deelnemers hun startmoment kunnen kiezen in de app en mee kunnen lopen.

Ik heb een vraag, waar kan ik deze stellen?

Neem voor vragen contact met ons op via het contactformulier van NN Running Day. Klik hier om je vraag te stellen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelde shirt(s)?

Shirts besteld voor 7 oktober, worden uiterlijk 10 oktober geleverd. Bestellingen vanaf 7 oktober, worden na 11 oktober geleverd.