Sponsoren

Univé

Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Daarom is Univé als Supporter van Sport jaarlijks partner van meer dan 300 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en –initiatieven.

Sponsoren

Mede dankzij de steun van onze sponsoren is Univé Maastrichts Mooiste al een flink stuk op weg en behoort het evenement inmiddels tot een van de toonaangevende hardloopevenementen van Nederland. Zonder de steun van onze sponsoren is dit niet mogelijk. Wilt u op een of andere manier Univé Maastrichts Mooiste sponsoren, ondersteunen of meer informatie over de sponsorpakketten ontvangen, neem dan contact met ons op. 

Met trots gesponsord door


Partners welke Univé Maastrichts Mooiste mogelijk maken


Partners

Univé Maastrichts Mooiste biedt veel mogelijkheden voor bedrijven om te sponsoren, of te voorzien in diensten. Met onze kennis, passie en ervaring denken wij graag mee met de wensen van de klant en de uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat altijd in overleg en is maatwerk. Wij brengen graag het merk en de lopers/fans bij elkaar en geven sport betekenis in de maatschappij.