Nieuws

17 juni 2019

Bekijk jezelf in 'Aktie'foto

Aktiefoto was aanwezig om jullie sportieve prestaties vast te leggen. Alle deelnemers zijn voor de finish op de Markt gefotografeerd. Kijk dus snel op www.aktiefoto.nl en zie jezelf in aktie!

Lees meer
17 juni 2019

Univé Maastrichts Mooiste in 2020 op 14 juni

Univé Maastrichts Mooiste keert terug op zondag 14 juni 2020. Schrijf zondag 14 juni maar alvast in je agenda, en nodig je hardloopmaatjes uit, want dan wordt namelijk de 17e editie van Univé Maastrichts Mooiste georganiseerd. Tot dan!

Lees meer
16 juni 2019

Ricardo Floris Wint Univé Maastrichts Mooiste

Ricardo Floris wint de allereerste Halve Marathon van Univé Maastrichts Mooiste 2019! In zijn thuisstad rende hij naar de overwinning (01:09:10).

Lees meer
10 juni 2019

Maastrichts Mooiste App beschikbaar

Vanaf vandaag is de Univé Maastrichts Mooiste App beschikbaar voor iOs en Android. Wil je de laatste informatie omtrent je deelname aan Univé Maastrichts Mooiste volgen, download dan nu onze App!

Lees meer
31 mei 2019

Zondag 2 juni om 11:00 uur Kinderloop clinic in Stadion de Geusselt!

Jezelf goed voorbereiden op de Kinderloop? Dat kan! A.s. zondag 2 juni organiseert Univé Maastrichts Mooiste in samenwerking met Lopers Company Maastricht een gratis Kinderloop clinic. Zorg dat je om 11:00 uur bij Stadion de Geusselt bent!

Lees meer
15 mei 2019

Adelante Kinderloop tijdens Maastrichts Mooiste

Jesse nam vorig jaar voor de eerste keer deel aan de Kinderloop. Jesse zit op Adelante en is een echte sportfanaat. Jesse en zijn klasgenootjes halen het beste uit zichzelf en starten op zondag 16 juni om 10:00 uur aan de Adelante Kinderloop. 

Lees meer
3 mei 2019

Loods5 een van de City Centre Trail locaties!

Loods 5 Maastricht is een van de City Centre Trail locaties in 2019. Loods 5 is geopend sinds 8 maart en oud en nieuw staan zij-aan-zij in deze voormalige fabriekspanden. In de lichtstraat van het pand heb je even het gevoel dat je buiten bent, je staat precies op de scheiding tussen oud & nieuw, met aan de ene kant de monumentale Sphinxfabriek en aan de andere kant stoer nieuw beton.

Lees meer
27 maart 2019

Merit Medical naamgever van spectaculaire 10 kilometer loop

Merit Medical, een internationaal gerenommeerd kennisbedrijf in de medische sector, verbindt vanaf 2019 haar naam aan de 10 kilometer tijdens het spectaculaire loopevenement Univé Maastricht Mooiste.

Lees meer
20 maart 2019

Univé Maastrichts Mooiste en Groene Loper slaan handen ineen

De hardloopevenementen Univé Maastrichts Mooiste en Enexis Huis Groene Loper Run slaan de handen ineen en kondigen een ‘Dubbel Maastricht’ aan. Met dit pakket kunnen deelnemers zich in één keer tegen gereduceerd tarief inschrijven voor de 5 KM, 10 KM of Halve Marathon van beide evenementen.

Lees meer
13 maart 2019

Welkom op onze nieuwe website!

Het evenement groeit. De website groeit met ons mee, dat is vanzelfsprekend. Naast dat we er best een beetje trots op zijn, willen we namelijk ook laten weten dat onze online bezoekers nu vloeiend door de website heen worden geleid.

Lees meer
6 februari 2019

Start Running 5 Kilometer!

Schrijf je in voor de Start Running cursus in 2019! Wil jij graag deelnemen aan de 5 kilometer, maar twijfel je of je getraind genoeg bent? Wij geven je een flinke korting op een trainingsprogramma van 28 trainingen. Nu van €76,00 voor maar €54,95!

Lees meer
6 februari 2019

Univé Maastrichts Mooiste krijgt Halve Marathon

De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste heeft besloten komend jaar een halve marathon toe te voegen aan het programma. Een snel parcours door o.a. de binnenstad van Maastricht, natuurgebied Kasteel Geusselt, de Groene Loper, Scharn en Heugem. 

Lees meer