Nieuws

15 mei 2019

Adelante Kinderloop tijdens Maastrichts Mooiste

Jesse nam vorig jaar voor de eerste keer deel aan de Kinderloop. Jesse zit op Adelante en is een echte sportfanaat. Jesse en zijn klasgenootjes halen het beste uit zichzelf en starten op zondag 16 juni om 10:00 uur aan de Adelante Kinderloop. 

Lees meer
3 mei 2019

Loods5 een van de City Centre Trail locaties!

Loods 5 Maastricht is een van de City Centre Trail locaties in 2019. Loods 5 is geopend sinds 8 maart en oud en nieuw staan zij-aan-zij in deze voormalige fabriekspanden. In de lichtstraat van het pand heb je even het gevoel dat je buiten bent, je staat precies op de scheiding tussen oud & nieuw, met aan de ene kant de monumentale Sphinxfabriek en aan de andere kant stoer nieuw beton.

Lees meer
27 maart 2019

Merit Medical naamgever van spectaculaire 10 kilometer loop

Merit Medical, een internationaal gerenommeerd kennisbedrijf in de medische sector, verbindt vanaf 2019 haar naam aan de 10 kilometer tijdens het spectaculaire loopevenement Univé Maastricht Mooiste.

Lees meer
20 maart 2019

Univé Maastrichts Mooiste en Groene Loper slaan handen ineen

De hardloopevenementen Univé Maastrichts Mooiste en Enexis Huis Groene Loper Run slaan de handen ineen en kondigen een ‘Dubbel Maastricht’ aan. Met dit pakket kunnen deelnemers zich in één keer tegen gereduceerd tarief inschrijven voor de 5 KM, 10 KM of Halve Marathon van beide evenementen.

Lees meer
13 maart 2019

Welkom op onze nieuwe website!

Het evenement groeit. De website groeit met ons mee, dat is vanzelfsprekend. Naast dat we er best een beetje trots op zijn, willen we namelijk ook laten weten dat onze online bezoekers nu vloeiend door de website heen worden geleid.

Lees meer
6 februari 2019

Start Running 5 Kilometer!

Schrijf je in voor de Start Running cursus in 2019! Wil jij graag deelnemen aan de 5 kilometer, maar twijfel je of je getraind genoeg bent? Wij geven je een flinke korting op een trainingsprogramma van 28 trainingen. Nu van €76,00 voor maar €54,95!

Lees meer
6 februari 2019

Univé Maastrichts Mooiste krijgt Halve Marathon

De organisatie van Univé Maastrichts Mooiste heeft besloten komend jaar een halve marathon toe te voegen aan het programma. Een snel parcours door o.a. de binnenstad van Maastricht, natuurgebied Kasteel Geusselt, de Groene Loper, Scharn en Heugem. 

Lees meer
16 mei 2019

Parcoursverkenning Halve Marathon

Op donderdag 23 mei a.s. organiseren Univé Maastrichts Mooiste, Rabobank en JustGoo Running een parcoursverkenning voor de Halve Marathon. Als voorbereiding is er voor de deelnemers, maar ook voor andere belangstellende, de mogelijkheid om op donderdag 23 mei om 18:30 uur het parcours te verkennen.

Lees meer