Parcoursverkenning met JustGoo

5-5-2023

JustGoo organiseert op dinsdagavond 30 mei 2023 samen met Maastrichts Mooiste parcoursverkenningen voor alle afstanden. Verken onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers de route en sta daardoor 11 juni goed voorbereid aan de start. Iedereen is welkom bij de parcoursverkenning, ook niet-leden van JustGoo.

Lees meer
Parcoursverkenning met JustGoo

Inschrijving 18e editie Maastrichts Mooiste geopend!

22-2-2023

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de 18e editie van Maastrichts Mooiste geopend. Na de succesvolle editie in 2022 staat de 18e editie van Maastrichts Mooiste gepland op zondag 11 juni 2023. Het gezelligste hardloopevenement van het zuiden keert weer terug naar de Markt!

Lees meer
Inschrijving 18e editie Maastrichts Mooiste geopend!

Nagenieten met de aftermovie 2022

17-6-2022

Wat een geweldig feest was het op 12 juni 2022. Maastrichts Mooiste liet zien echt Maastrichts Mooiste te zijn. Enthousiaste lopers, juichende toeschouwers en fantastische vrijwilligers maakten er samen een feest van om nooit te vergeten. Hoe dat eruit zag? Dat zie je in de aftermovie. 

Lees meer
Aftermovie Maastrichts Mooiste 2022

Rachella (30) rent tegen kanker: 'Mijn manier om iets voor mijn zus te doen'

16-6-2022

Tijdens de 17e editie van Maastrichts Mooiste werd ruim 35.000 euro opgehaald voor het KWF. Een prachtig bedrag. Veel mensen liepen in Maastricht tegen deze vreselijke ziekte. Ieder met zijn eigen verhaal. Waaronder de 30-jarige Rachella. Zij liep voor haar zieke zus. Lees hier haar verhaal.

 

Lees meer
Rachella (30) rent tegen kanker: 'Mijn manier om iets voor mijn zus te doen'

Genieten met een zachte G bij Maastrichts Mooiste

12-6-2022

Genieten, dat was het zondag bij 17e editie van Maastrichts Mooiste. In de stralende zon maakten deelnemers en toeschouwers er een groot feest van tijdens het gezelligste loopevenement van Maastricht. Op de verschillende afstanden werd gestreden voor de beste tijd en de winst, maar werd er vooral heel veel plezier gemaakt. Van stralende gezichtjes bij de Kidsruns tot afgepeigerde, maar trots blikken bij lopers van de 10 Engelse Mijl. Maastrichts Mooiste mag zichzelf met rechts de mooiste noemen.

Lees meer
Genieten met de zachte G bij Maastrichts Mooiste

Inschrijving 17e editie Maastrichts Mooiste opnieuw geopend

14-2-2022

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de 17e editie van Maastrichts Mooiste geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de 17e editie plaats op zondag 12 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie. Hiermee keert Maastrichts Mooiste terug als het gezelligste hardloopevenement van Limburg.

Lees meer
Inschrijving 17e editie Maastrichts Mooiste  opnieuw geopend

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Maastrichts Mooiste tijdens NN Running Day? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je loopt met je oortjes in en je krijgt tijdens je run regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Loop Maastrichts Mooiste op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer
Loop Maastrichts Mooiste op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day


De parcoursen zijn bekend!

Goed nieuws! De parcoursen van Maastrichts Mooiste zijn bekend. Ontdek België en loop langs het Albertkanaal tijdens de 10 Engelse Mijl, of trotseer bochtencombinatie Slavante tijdens de 10 kilometer. Welke afstand je ook loopt, je eindigt altijd in de gezellige binnenstad van Maastricht. Benieuwd geworden naar jouw parcours? Klik dan snel verder.

Lees meer