Genieten met een zachte G bij Maastrichts Mooiste

12-6-2022

Genieten, dat was het zondag bij 17e editie van Maastrichts Mooiste. In de stralende zon maakten deelnemers en toeschouwers er een groot feest van tijdens het gezelligste loopevenement van Maastricht. Op de verschillende afstanden werd gestreden voor de beste tijd en de winst, maar werd er vooral heel veel plezier gemaakt. Van stralende gezichtjes bij de Kidsruns tot afgepeigerde, maar trots blikken bij lopers van de 10 Engelse Mijl. Maastrichts Mooiste mag zichzelf met rechts de mooiste noemen.

Lees meer
Genieten met de zachte G bij Maastrichts Mooiste

Inschrijving 17e editie Maastrichts Mooiste opnieuw geopend

14-2-2022

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de 17e editie van Maastrichts Mooiste geopend. Na een lange periode van afwezigheid wegens COVID-19 vindt de 17e editie plaats op zondag 12 juni 2022. De startbewijzen van de lopers die zich al eerder hadden ingeschreven blijven geldig voor deze editie. Hiermee keert Maastrichts Mooiste terug als het gezelligste hardloopevenement van Limburg.

Lees meer
Inschrijving 17e editie Maastrichts Mooiste  opnieuw geopend

Tips voor zondag

7-10-2020

Doe jij zondag mee met de virtuele Maastrichts Mooiste tijdens NN Running Day? Het belooft een bijzondere beleving te worden. Je loopt met je oortjes in en je krijgt tijdens je run regelmatig leuke boodschappen te horen. Via de MyTrace app is er een officieel startmoment en wordt je dit keer ook nog eens je tijd geregistreerd. Net echt dus! Bekijk onze tips & tricks om alvast een stapje dichter bij de finish te komen!

Lees meer
Tips voor zondag

Loop Maastrichts Mooiste op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

1-9-2020

Tijdens NN Running Day ervaar je de beleving en sfeer van de mooiste hardloopevenementen van Nederland met onze MyTrace-belevingsapp. Zo hoor je bijvoorbeeld het aftelmoment, het startschot en de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en ontvang je updates over o.a. jouw tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vind je jezelf terug in het digitale leaderboard én kun je vooraf de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar jouw eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner.

Lees meer
Loop Maastrichts Mooiste op zondag 11 oktober vanuit huis tijdens NN Running Day

Maastrichts Mooiste lanceert vraag en aanbod-platform

8-4-2020

Maastrichts Mooiste heeft een vraag en aanbod platform gelanceerd. Op dit platform krijgen alle individueel ingeschreven deelnemers de mogelijkheid om hun startbewijs voor de 17e editie aan te bieden. Deelnemers die niet kunnen deelnemen op de nieuwe datum kunnen een advertentie plaatsen om het startnummer over te dragen aan iemand anders. 

Lees meer

Maastrichts Mooiste verplaatst naar zondag 13 juni 2021

7-4-2020

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom COVID-19 (coronavirus) vindt Maastrichts Mooiste geen doorgang op zondag 14 juni 2020. Mede door het onzekere verloop van het virus heeft de organisatie besloten om de 17e editie van Maastrichts Mooiste te verplaatsen naar zondag 13 juni 2021.

Lees meer

Parcourskaarten 10 EM, 10 km en 5 km bekend

14-2-2020

De parcourskaarten van de 10 EM, 10 km en 5 km zijn bekend!

De 10 EM is een prachtige loop door het sfeervolle centrum en mooie natuurgebied van Maastricht. Onderweg kom je onder andere de Sint Pietersberg tegen en het Vrijthof. De start is op de Hoenderstraat en bij de finish loop je zo de gezellige Markt op.

Lees meer

Voorbereid aan de start met JustGoo

6-2-2020
StartRunning cursus

Wil je graag deelnemen aan Maastrichts Mooiste, maar heb je hulp nodig met je voorbereiding? Misschien is het StartRunning programma van JustGoo iets voor jou! Een 8 weken durende cursus onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers in Maastricht, Sittard en Valkenburg.

Lees meer


Bekijk hier de uitslagen!

Bekijken wat jouw officiële uitslag is? Check dan de pagina via de onderstaande link.

Lees meer