Bekijk jezelf in 'Aktie'foto

17-6-2019

Aktiefoto was aanwezig om jullie sportieve prestaties vast te leggen. Alle deelnemers zijn voor de finish op de Markt gefotografeerd. Je kunt de foto's bekijken en/of bestellen als digitaal bestand of als afdruk. Ook kun je een fotocertificaat van jezelf bestellen met hierin je naam, afstand en gelopen netto tijd vermeld. Kijk dus snel op www.aktiefoto.nl en zie jezelf in aktie!.

Lees meer

Uitslagen 2019

16-6-2019

De hardlopers zijn binnen en hebben prachtige tijden neergezet. Bekijk alle uitslagen hier!

Lees meer

Ricardo Floris wint Maastrichts Mooiste

16-6-2019

Ricardo Floris heeft de Halve Marathon van Maastrichts Mooiste 2019 gewonnen! Met een persoonlijk record (01:09:10) rende hij in zijn thuisstad naar de overwinning. Daarmee bleef hij Guy Maas (+4:57) en Didier Frambach (+5.35) ruim voor. 

Lees meer